<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/7632241908011463573?origin\x3dhttp://myy-lifestory.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Take my hand , take a breath . Pull me close , & take one step .
p.rofile



Take my hand , take a breath . Pull me close , & take one step .
Xiaoyu
;12 going thirteen' on 2612 Xishanite/Yishunite
[1E5-2009]

friendster | facebook | blogskin

w.ishlist

2010 desires!
goodresults;A1s'
remain in express for sec 3*
don't grow taller!!
gain weight to 45kg
everyone HAPPY :D
handphone
tops & bottoms
new bag
diary!
2E5 outing (:
dont always have headache!


c.raps

Spam with pride(: .


f.ly
Anqi
Adrian
Ayu
Ahlan
Brasel
Candy
Clarissa
Chaomin
Crystal
Danielle
Darren
Huijin
Huiru
Hannah
Jasmine
Jiamin
Joscelin
Janice
Joyce
Junhao
KeXin
Karen
Larry
Lelia
Liuying
Madeline
Raphael
Serene
Shuhadah
Wanxin
Xinyi
Yingling
Yiting
Yuling
YuXin
-Others-

6Commitment
1E5 Class blog



m.elody


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Music Playlist at MixPod.com

T.hanks
Please do not remove the credits. Thanks(:
Designer: Retarted%Jess.
Basecodes: !♥feelthatlov-e.
Resources: x O x



Saturday, April 18, 2009, 1:37 AM

Tagged by Chaomin
1)What have you been doing recently?
Ans:Blogging

2)Do you ever turn your hand phone off?
Ans:don'y have one ==

3)What happened at 10am this morning?
Ans:Choir-singging :))

4)When did you last cry
Ans:Last month?

5)Belive in fate/destiny
Ans:Both

6)What do you want in your life now?
Ans: Everything i want (lol)

7)Do you carry an umbrella when it rains or put on you hood?
Ans:depends

8)What is your favourite thing to do on your bed?
Ans:read xiaoshuo. sleep

9)What bottoms are you wearing now?
Ans:shorts

10)What is the nicest thing in your inbox?
Ans:Mdm joko's mail

11)Do you tend to make relationships complicated?
Ans:No
12)Are you wearing anything borrowed from anyone?
Ans:No

13)What was the last movie you caugh?
Ans:i dun think i have ever gone to watch one (pathetic)

14)What are you proud of?
Ans:Every single of my friend

15)What are the oldest text message and what does it say?
Ans:-

16)What is the last song you last sang aloud?
Ans:Tegami

17)Do you have a nickname?
Ans:dunnoe

18)What was the newest text message and who was it from?
Ans:--
19)What time did you go to sleep last night?
Ans:10pm

20)Are you currently happy?
Ans:dunnoe...

21)Who gave you the best advice?
Ans:close friends :DD

22)Do you eat whip cream from the can?
Ans:huh?

23)Who was the last person you talked to last night?
Ans:no one

24)Is something bugging you?
Ans:Yes...many

25)Who was the last person who made you laugh?
Ans:Pricillia

Tag 8 people
-Yingling
-Madeline
-Jasmine
-Clarissa
-Huiru
-Danielle
-Wanxin